top of page

En märklig känsla i kroppen...

Hej alla dansälskare! Just nu sitter jag på tåget på väg till flygplatsen för att påbörja resan som jag länge sett fram emot. Det är dags att jobba med höstens dansresa i vackra Nerja!


Hemlängtan


Det är en märklig känsla som genomsyrar mig just nu. Å ena sidan känner jag en stark hemlängtan när jag tänker på de jag lämnar hemma, särskilt min yngsta son. Sa hejdå till honom med stora varma kramar och det var verkligen svårt att slita sig. Han är ett fantastiskt litet barn, så mycket kärlek i honom! Jag kommer att längta massor.


Förväntan


Å andra sidan bubblar också förväntan och glädje inom mig inför det som komma skall. Att få möjlighet att resa till en sådan vacker plats som Nerja för att planera en dansresa är något jag verkligen ser fram emot. Att kombinera min passion för dans med möjligheten att utforska nya platser och kulturer är en dröm som går i uppfyllelse.


Trots att hemlängtan är stark är jag fast besluten att omfamna den kommande resan med öppna armar och ett leende på läpparna. För vem vet vilka fantastiska minnen och upplevelser som väntar runt hörnet? Och dessutom - massa tid tillsammans med världens bästa man!Så nu, med en mix av känslor och med dansskorna väl inpaketerade i väskan, är det dags att sätta kurs mot äventyret. Häng med mig på denna spännande resa! Jag kommer att livestreama från resan, främst i den här gruppen:Med önskan om en riktigt fin dag!

Erika


PS! Som tack för att du läser bloggen vill jag ge dig 20% rabatt i webbshopen! Där finns det nu mycket fina produkter och fler är på väg in! Använd koden 20%VIP när du handlar:
257 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Mest prisvärt

Prenumeration på bloggen

0 kr

0

Missa inga inlägg eller nyheter! Prenumerera gratis och avsluta när du vill.

Giltigt tills det avslutas

bottom of page