top of page

Ett sammanträffande som inte kan förklaras..?

Just nu sitter jag och Pär på tåget. Om bara en timme är vi hemma igen. Det ska bli så fint att komma hem till vårt härliga hus och få mysa med barnen!


Jag längtar också efter att få alla pusselbitar på plats nu med programmet för Spanska Foxveckan. Vi har verkligen fått med oss många nya idéer efter den här resan till Nerja!


Mycket har bara kommit till oss. Som när vi satt på en bar en kväll och en tjej vid ett bord intill hörde oss prata på svenska om dans. Det visade sig att hennes syster äger en dansstudio mitt i Nerja!


Vi fick kontaktuppgifter, kikade på studion och helt plötsligt har vi nu en prefekt kurslokal! Superbra! Vi hade en annan lokal som vi bokat tidigare som vi nu kan avboka. Det känns riktigt bra för den här nya studion är suverän! Och Sara som äger den är supergullig och en väldigt duktig dansare.Hur ska man förklara den sortens sammanträffanden? Visst är det häftigt ändå! Att vi satt just på den baren vid just det tillfället då Saras syster satt där - precis vid bordet brevid. Hur stora är oddsen?


Vi har haft flera liknande händelser under veckan och hittat många fina platser. Bland annat den här terrassen med utsikt mot havet där vi kommer ha mingel/dans!


Vi har fått många bra kontakter, sett fina platser och besökt nya restauranger. Nu behöver jag bara invänta svar från några av dem, välja ut de bästa, och sen kan pusslet äntligen läggas klart!


En annan väldigt rolig sak är också att jag kommer göra en dansresa till Nerja även i vår! Det blir en Lady Boost för kvinnor som vill dansa, utvecklas och må riktigt bra med sig själva! Mer info kommer snart.


Hur tänker du kring sådana sammanträffanden? Har du varit med om något liknande? Kommentera gärna och glöm inte att dela bloggen!


Danskramar

Erika

390 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Mest prisvärt

Prenumeration på bloggen

0 kr

0

Missa inga inlägg eller nyheter! Prenumerera gratis och avsluta när du vill.

Giltigt tills det avslutas

bottom of page