top of page

Fox, flytt, förkylning, förälskelse och framtidsvisioner!

De senaste veckorna har verkligen gått i rekordfart och innehållit en kombination av en väldans massa saker. Jag åkte på en långdragen förkylning igen och var rätt hängig förra veckan. Men nu börjar det släppa - så skönt!Flytten


Jag har flyttat till Vassmolösa och är nu sambo med världens bästa man. Efter många veckor av förberedelser och packande var det så skönt att äntligen få komma iväg.


Det känns så fantastiskt fint och och härligt att få dela livet fullt ut! Under flytten har det såklart varit en hel del av att göra, allt från packning till renovering, målning med mera.


Det har varit mycket men samtidigt väldigt roligt. Barnen har verkligen landat fint och lillen älskar att vara här. Det känns väldigt mysigt.
Dansa, dansa, dansa!


Sen har jag arbetat med dansen som vanligt. Jag har haft möhippor, Minidans, privatlektioner och mycket mer. Det är alltid lika roligt!


Igår hade jag sista passet på Minidansen med 2-3 åringarna. Så otroligt söta och de lyckades dansa en hel koreografi! Så himla duktiga!


Just nu är det också en hel del roligt arbete med FOXVECKORNA. Mycket planering inför sommaren, hösten och vintern!


Om två veckor åker jag och Pär till Nerja igen för att reka inför Spanska Foxveckan. Det ska bli helt ljuvligt att få komma dit! Min absoluta favoritplats! Jag håller också på att ta fram nya produkter med vår fina logga på. Så himla kul att pyssla med.Och så var det lite annat...


Utöver detta så har jag haft parterapi med nya klienter. Det är alltid lika fint att få bidra till att par kan hitta fram till bättre kommunikation och kontakt med varandra. Det är svårt att vara människa och det är svårt att ha relationer. Att vara sårbar och att kunna lyssna och kommunicera sina känslor och behov är utmanande för de flesta människor, mer eller mindre.


Och så är det universitetet också såklart. Idag har jag haft presentation om studentsamverkan. Jag ser framemot hösten när jag kommer kunna arbeta heltid bara med mina egna verksamheter igen. Jag har mycket visioner om vad jag vill göra framåt.


Snart helg!


Till helgen blir det mer roliga saker. På fredagen ska jag VILA och mysa med Pär. På lördagen ska jag till Åseda för att hålla Burlesque Inspiration för en grupp mammor. Så himla roligt! Sen har jag en bokning på ett barnkalas och en möhippa. Men det har jag överlåtit till andra ledare.


I helgen arrangerar jag också Fox by Night och Fox Flow i Stockholm. Jag kan tyvärr inte delta men jag vet att allt är i trygga händer hos bästa Johanna. Det är väldigt bra med bokningar och det droppar fortfarande in - så himla roligt!


Livslust


Det är så mycket som är roligt i livet. Just nu vill jag både måla, dansa, skrapa uthuset, fixa inne, planera kommande bröllop, läsa om relationer, jobba med dansen, fixa hemsidan och mycket mer.


Jag älskar energin och lusten som kommer av att man mår bra och arbetar med det man älskar.


Nu ska jag ut och gräva en liten stund på lunchen. Ja, du läste rätt. Gräva. Lillen ska få en lekstuga så vi behöver gräva bort gräset där den ska stå. Det blir dagens träningspass!


Vad ger dig energi? Kommentera gärna!


Varma hälsningar

Erika


PS. MISSA INGA NYHETER! KIKA PÅ FOXKALENDERN!159 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Mest prisvärt

Prenumeration på bloggen

0 kr

0

Missa inga inlägg eller nyheter! Prenumerera gratis och avsluta när du vill.

Giltigt tills det avslutas

bottom of page