top of page

Glädje och nedräkning! Och en spellista till er!

Idag är det onsdag och nedräkning inför helgens kurs. Det ska bli så roligt att träffa alla deltagare - både välkända och nya!


Den här gången kommer det dansare från många olika håll - Gävle, Karlskrona, Nybro, Torsås, Laholm, Förseke, Oskarshamn, Fliseryd, Norge, Linköping, Fridlevstad, Rödeby, Färjestaden, Västerås, Kalmar och Vinterbro i Norge. Så roligt!


Det är en ynnest att få hålla kurs, njuta av dansen och gemenskapen, samt se dansare utvecklas och ha roligt tillsammans.


Självklart ska den snygga tröjan för Spanska Foxveckan få vara med på kursen!


Jag tycker också att det är väldigt roligt att förbereda och planera, särskilt när det gäller musiken.


På tal om det så har jag satt ihop en spellista med mina egna favoriter, Cinas favoriter, och flera av era!

Den är bland annat ihopplockad från alla fredagstips som delats i Facebookgrupperna för Spanska Foxveckan och Svenska Foxveckan. Du hittar spellistan här. Varmt välkommen att lyssna, njuta och dansa till den!


När du ändå är här inne och läser så kika gärna runt lite på den här sidan, FOXVECKORNA.SE. Här hittar du nu all information om kommande foxveckor och event som jag arrangerar inom fox.


Det finns också en väldigt bra och tydlig kalender så att det blir enklare att få en överblick över det som kommer. Du kan också läsa om eventen och boka genom länkarna i kalendern. Supersmidigt!


Du hittar FOXKALENDERN här. Välkommen att se vad som passar dig! Och hör gärna av dig om det är någon kurs du saknar eller om du vill att vi ska komma till din stad och hålla kurs.


Nu är klockan 22.00 och jag har jobbat färdigt för den här kvällen. Dags att krypa ner och ladda för en ny rolig och spännande dag imorgon!


Varma hälsningar

Erika


380 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Mest prisvärt

Prenumeration på bloggen

0 kr

0

Missa inga inlägg eller nyheter! Prenumerera gratis och avsluta när du vill.

Giltigt tills det avslutas

bottom of page