top of page

När det inte blir riktigt som man tänkt sig... Men man blir räddad av en av de bästa!Dansen har lett mig till så många fantastiska människor och vänner.


Jag är så glad och tacksam över alla dessa fina möten. Det gör mig så lycklig att få ha alla dessa vänner runtomkring mig.


Nu skulle jag vilja berätta lite om en av dessa personer. Som också precis har räddat mig när livet inte riktigt gick enligt plan...
Vilken cool tjej!


Det var nog den första tanken jag fick när jag trädda henne för första gången på en foxkurs som jag höll för flera år sedan. Jag märkte direkt att den här tjejen var som klippt och skuren för att bli ledare för Happy Dance.


Hon var en väldigt duktig dansare, en varm och genuin person, social, trevlig, klok, rolig, pedagogisk och helt enkelt väldigt härlig att umgås med.


Jag frågade henne om hon skulle kunna tänka sig att bli ledare för Happy Dance och till min stora glädje så sa hon ja. Sedan dess har vi jobbat nära varandra. Vi har haft flera kurser tillsammans och det är alltid lika roligt att leda tillsammans med henne.


Hon är flexidansare (både för och följer) och lär ut i båda rollerna. Hon är och har varit ledare på Svenska Foxveckan och fått väldigt fina utvärderingar. I höst kommer hon också att åka med till Nerja och ha kurs på Spanska Foxveckan.


Hon är verkligen en klippa. Så även nu.När det inte blir riktigt som man tänkt sig...


Den 27-28 april har jag planerat att åka till Stockholm. På fredagen arrangerar jag Foxveckan By Night (socialdans) och på lördagen ger jag en foxkurs, Fox Flow. Det är många anmälda och jag har verkligen sett framemot detta.


Men... Ibland händer det ju saker i livet som gör att det inte alltid blir som man tänkt sig. På grund av olika omständigheter kan jag nu inte åka till Stockholm. Så trist. Givetvis vill jag inte ställa in - samtidigt vill jag inte lämna över kursen till vem som helst.


För mig är det viktigt att den som tar över delar Happy Dance värdegrund, är en riktigt duktig ledare och är en person som jag vet att jag verkligen kan lita på. Det behöver också vara någon som har förmåga att ge den kurs jag planerat och som kan undervisa i båda rollerna.


Jag våndades över detta ett bra tag. Tills jag kom på att jag kunde fråga henne om hon ville ta över. Hon som är så duktig och som jag vet kommer genomföra både kvällen och kursen precis lika bra som om jag hade haft den själv.


Räddad av den bästa!


Och hon sa ja! Tack och lov! Så nu är jag väldigt glad över att kunna berätta för er som ska delta i Stockholm att bästa Johanna Lindborg kommer att ta hand om er.Vi har tillsammans gjort en plan för kvällen och en riktigt bra kursplan som kommer ge dig ännu mera flow och feeling i din dans!


Jag är så tacksam över att Johanna går in istället för mig. Det känns så bra i magen att överlämna helgen och veta att det kommer bli suveränt.


Än finns det några få platser kvar så du är varmt välkommen att boka om du ännu inte gjort det.


Stort tack till Johanna och alla andra underbara vänner som jag har runtomkring mig! Ni är helt enkelt ovärderliga!


Danskramar

Erika


Läs mer dansen och kursen här:592 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hozzászólások


Mest prisvärt

Prenumeration på bloggen

0 kr

0

Missa inga inlägg eller nyheter! Prenumerera gratis och avsluta när du vill.

Giltigt tills det avslutas

bottom of page