top of page

Nu kör vi! En spännande och intensiv tid!

Nu är det äntligen dags för mig att dyka in i en av årets mest intensiva och roligaste perioder! Jag älskar den här tiden - våren som spirar, man har hela sommaren framför sig och livet känns lätt och luftigt!Med bara fyra veckor kvar till Foxveckan i Malung väntar en hektisk tid med alla förberedelser som ska pusslas ihop.


Samtidigt är det mycket planering inför Spanska Foxveckan och Foxveckan Vinter i februari. Humöret är på topp!


Kreativiteten flödar


Jag antar att det inte undgått någon att jag älskar att vara kreativ på en massa olika sätt. Häromdagen fick jag en beställning på en ny tårta - superkul! Och nu har det också varit mycket målande och byggande av lekstuga. Roligt, härligt och så blir det ju så himla fint!


En annan hobby som jag har är att göra akrylnaglar. Jag ska lägga upp lite bilder på det framöver.Jag tar med mig nagelkittet till Svenska Foxveckan i sommar så du kan få naglarna fixade på plats! Kul att piffa till sig lite för en sådan härlig dansvecka!


Det kommer snart upp en bokningskalender där du kan boka tid för detta. www.foxveckorna.se
Imorgon reser vi!


Imorgon reser jag och Pär äntligen tillbaka till Nerja i Spanien. Det ska bli fantastiskt att återvända och träffa våra samarbetspartners, utforska lokaler för dansen och prata med hotell- och restaurangägare. Vi kommer fota och livestreama massor så du kan ta del av resan!


Ingen av oss är särskilt bra på spanska och därför är vi väldigt glada att vi har Valeria som gör praktik hos mig under våren. Hon är spansktalande och superduktig på alla sätt. Hon har verkligen hjälpt oss mycket med eventet och det är fantastiskt fint att vi kan ringa upp henne på resan om vi behöver tolk.

 

Nerja har verkligen fått en särskild plats i mitt hjärta. Dess charm, stränder, mat och musik har fångat mig, och jag längtar alltid tillbaka dit.


Tidigare var jag en som alltid ville utforska nya platser, men Nerja har förändrat mitt perspektiv – det är något magiskt med den här lilla staden som får mig att vilja återvända gång på gång.

 

Resan till Nerja blir även en chans för mig och Per att njuta av lite ensamtid och planera vårt kommande sommarbröllop! Efter en intensiv vår med ihopflytt och renoveringar är detta verkligen efterlängtat. Så lyxigt att få vara tillsammans och njuta av solen en hel vecka!


Mycket att göra

 

Men innan avfärd imorgon väntar en intensiv dag med arbete och förberedelser. Jag ska arbeta med en hel del olika saker idag, som alltid. Jag älskar att det är så varierat att ha sin egen verksamhet!


Förhoppningsvis hinner jag få upp lite av de nya kläderna i webbshoppen. Och på tal om kläder ska jag också packa inför resan – och den stora utmaningen blir att resa lätt. Jag ska packa så lite som möjligt, även om det historiskt sett inte varit min starka sida...


 

När man försöker ta kort på de nya kläderna och har en liten linslus som ska vara med på varje bild... Bästa, finaste, älskade lilla ungen!


Under våren har jag också fått många förfrågningar om ledarutbildning. Det är något jag aktivt tittar på och planerar för nu. Så om du är intresserad av att gå en kursledarutbildning inom Fox, tveka inte att höra av dig. Jag ser fram emot att kunna erbjuda en givande och intressant utbildning för både nya instruktörer och erfarna kursledare.

 

Nu är det dags att sätta fart – det finns mycket att göra innan resan. Vi hörs snart igen!


Med önskan om en fantastisk dag!

Erika


PS. Håll koll på alla roliga event i foxkalendern! Kika här: www.foxveckorna.se


Vill du ha med ditt event/kurs i foxkalendern? Hör av dig! info@happydance.se

165 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Mest prisvärt

Prenumeration på bloggen

0 kr

0

Missa inga inlägg eller nyheter! Prenumerera gratis och avsluta när du vill.

Giltigt tills det avslutas

bottom of page