top of page

Sol, glittrande hav, god mat och dagens äventyr!

Välkommen till min blogg, där jag delar med mig av vårt spännande arbete med kommande Foxveckor - just nu i Nerja, Spanien!


Jag kände mig rätt stressad igår när jag vaknade. Det är mycket att ordna med den här veckan och jag vill såklart att Spanska Foxveckan ska bli helt fantastisk för er som ska med. Så det var svårt att njuta av omgivningen när det kröp i kroppen.


Men igårkväll, efter dagens jobb, hade vi picknick på stranden i skymningen. Otroligt fint! Det var så skönt och jag kände att jag äntligen gick ner lite i varv. Jag älskar kvällarna här när det fortfarande är varmt i luften och alldeles lugnt i staden.Inatt har jag sovit gott och vaknade med mer lugn i kroppen. Ser också väldigt mycket framemot dagens äventyr! Vi ska hyra en vespa och åka runt för att upptäcka några av de mest intressanta platserna runtomkring Nerja.


Vi ska bland annat till två olika anläggningar som ser väldigt fina ut. Särskilt ett av dem kan nog passa väldigt bra för en framtida dansresa, kanske en LadyBoost.


Vi ska också försöka hinna till de fantastiska grottorna som ligger precis utanför stan här. Vore väldigt kul att se!


Imorgon väntar spännande möten då vi bland annat ska träffa en hotellchef på ett av de vackraste hotellen i området. Där finns allt man kan önska för att skapa ett oförglömligt dansevent under Spanska Foxveckan!


Dags att bege sig ut i solen! Vi hörs snart igen!


Danskramar

Erika


Ps! Spana in alla roliga foxveckor och event här: www.foxveckorna.se118 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Mest prisvärt

Prenumeration på bloggen

0 kr

0

Missa inga inlägg eller nyheter! Prenumerera gratis och avsluta när du vill.

Giltigt tills det avslutas

bottom of page