top of page

Älskar du Fox? Då är du varmt välkommen till

FOXVECKORNA!

 Kika i kalendern längre ned på sidan för att få en överblick över kommande event och resor.

Fyra skäl till att delta på FOXVECKORNA och tillhörande event:

1. Vi tar ansvar

Att vara dansarrangör handlar inte bara om att erbjuda möjligheter till dans. Utan det handlar om att vi har ett stort ansvar gentemot dig som deltagare. På våra event kan du känna dig trygg med vetskapen om att det finns ett gediget värdegrundsarbete i botten. Och att vi alltid arbetar för din hälsa och ditt välmående.

2. Vi står för kvalité

Vi tar din upplevelse på allvar. Det innebär att vi arbetar hårt för att hålla en riktigt bra kvalité på våra event. Vi utbildar våra ledare, har alltid med värdar och planerar noggrant varje detalj i eventen - allt för att du ska få så bra kvalité som möjligt. 

3. Vi är nytänkande

Vi söker alltid kreativa lösningar och nya ideér. Vi har bland annat infört taxigarage, skapat ett eget liveband för foxmusik, skapat ett eget tävlingskoncept, arbetat kontinuerligt för Flexifox, samt byggt event på nya unika sätt.

4. Vi brinner för dansglädje

Happy Dance finns för att du ska få känna dansglädje, värme och gemenskap. Vi utvecklar dig som dansare, samtidigt som du blir peppad, berömd och får känna njutning i dansen. Och självklart blir du alltid varmt välkomnad till vår gemenskap. 

Tusentals nöjda dansare har gått på våra event och kurser genom åren. Prova du också!

Välkommen till: 

  • Februari FOXVECKAN VINTER 

  • Juni SVENSKA FOXVECKAN Arrangeras tillsammans med Tony Möörk

  • Oktober SPANSKA FOXVECKAN Arrangeras tillsammans med Pär 

Dessutom får du foxkurser, foxdanser och onlineträffar mellan veckorna för att skapa en härlig community och en trygg dansgemenskap.

Kika i kalendern nedan för att få en överblick över kommande event och resor.

Mycket varmt välkommen!

Erika

blond kvinna
bottom of page